LA PORTADA: Filtres

És cert que ens trobem en la fase final de les mesures de restricció gràcies, principalment, a les vacunes que esmentem en el número passat (Dqí gener). Ens mantenim en fase d’espera que arribi el moment de tornar als nostres hàbits més comuns. Quedar amb amics, anar-nos-en d’escapada i qualsevol altra cosa, que se’ns ocorri fer amb total llibertat, és un luxe que ara com ara no podem permetre’ns.

Que és llavors el que fem mentre no podem aprofitar els caps de setmana per a totes aquestes coses?
CONSUMIR PANTALLA

Consumim televisió i xarxes socials com segurament mai abans ho havíem fet; potser massa.
Que hàgim canviat de veure el món amb les nostres experiències a veure’l a través de la pantalla i en la vida mediàtica dels altres, és un fet innegable. Però quant de real creus que té el que veus?

En la portada apareix la imatge d’una dona provant filtres d’Instagram que augmenten els llavis, aclareixen el color dels ulls i afinen la pell i la cara. Un toc cada vegada més imprescindible en els nostres perfils, els altres.

També, en la il·lustració es pot veure que el filtre li incorpora un efecte interactiu d’afegir-li rellotges al voltant del cap, que fa referència a l’excés de temps que dediquem a aquesta xarxa o a qualsevol altra.
La vida real no té altres ni cànons, per molt que ens obstinem en això i si vols saber més sobre el que afecta aquest fenomen en la teva vida quotidiana continua llegint aquì.

Llegeix la revista complerta en versió digital aquí