La Revista D’qí és una revista local que abasta gran part de la zona de les faldes del Montseny. Informa sobre actes locals i informació cultural com entrevistes a artistes, comerciants o gent rellevant.

D’qí és l’únic mitjà de comunicació en paper de la nostra zona que comparteix els actes oci-cultural locals, ja que, disposa d’una agenda contrastada i verificada per poder estar al cas de la gran majoria d’activitats mensuals.

La filosofia de D’qí és mantenir-se fidel al paper i limita el contingut web per fer-lo exclusiu a la revista. Encara que l’equip està format per un grup de dissenyadores joves i fresques, que aporten idees noves i dissenys exclusius, volen que la revista en paper es mantingui en la posició principal. No hi ha res com mantenir algunes tradicions.

Podeu trobar la revista en molts locals de les poblacions de Cànoves i Samalús, Cardedeu, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra, des de principi de mes.

FACEBOOK: @revista_daqui
INSTAGRAM: @revista_dqi
Tel. 672 432 221