Un “happy” amb el qual s’aprecia, textualment, que el motiu del somriure és el futur. Però… respecte a què?

Tot i que sempre ha existit un punt d’incertesa, en situacions com les actuals gairebé freguem la desconfiança. Titubegem davant els plans que podem fer i la suposada normalitat que ens acompanyarà.

Ens hem vist en situacions tan poc previsibles, que veiem possible conviure amb qualsevol altra situació treta d’una pel·lícula de ficció.

La incertesa s’ha convertit en la nova zona de confort, Però, encara sent cert que
no podem mostrar-vos l’oracle dels secrets sobre el que guarda el futur, si creiem que podem treure-us un somriure en acabar la lectura del contingut que guarda aquesta revista.
La Covid acabarà i vivim amb aquesta idea victoriosa com a fita. El que no tendim a pensar és que ens deixarà un aprenentatge que s’aplicarà en diversos camps com el de la salut, la llar i els nostres costums.

Per què un “happy” en la portada? Per què és la manera més habitual que hi ha, avui dia, de comunicar-li o compartir-li a algú el seu estat d’ànim; amb emojis. Es podria dir que la portada envia un missatge, un emoji dient “el futur estarà bé!” a tot aquell que la vegi, encara que no vulgui llegir el seu interior i esbrinar el perquè.

Llegeix la revista complerta en versió digital aquí