Ingredients

  • Rovellons
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Julivert
  • Alls

Recepta

Cal netejar-los molt bé. Podem fer servir un drap humit o bé paper de cuina humit per treure’n la brutícia que hi pugui quedar. Si ho féssiu amb aigua, us quedarien molt aigualits de gust en menjar-los. Reviseu-los amb cura per evitar la possibilitat que hi hagi un cuc aquest, acabi a la taula.

Posem la planxa a escalfar.

Fem una picada d’all i julivert, a trossos ben petits, amb una mica d’oli.

Tallem una mica els peus dels bolets (en cas de fer-ho a la brasa, els peus poden ser una mica més llargs que si ho fem a la planxa).

Afegim un raig d’oli a la planxa i posem els rovellons una estona a foc viu, posant la cua cap avall. Els tindrem, més o menys, quatre minuts, depenent de la seva mida.

Els hi donem la volta. Hi tirem una mica de la picada d’all i julivert per sobre, ajudant-nos amb una cullera. Els hi tindrem uns quatre minuts més.

Els emplatem, els salem una mica i els hi tirem una mica d’all i julivert per sobre.

Convé menjar-los ben seguit i, si voleu, acompanyats de vi negre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.