INGREDIENTS

– 2 albergínies

– 200 gr de formatge cottage

– 100 gr de talls de gall dindi

– Tomàquets cherry

– Alfàbrega

– Oli d’oliva, pebre, sal i espècies

 

PREPARACIÓ

Tallem els tomàquets i els hi afegim sal, pebre, espècies i oli d’oliva. Els posem al forn a 180 graus durant 20 minuts.

Tallem les albergínies en làmines fines, afegim sal, les rentem amb un escorredor i les assequem amb paper de cuina.

Colem el formatge cottage i hi afegim espècies.

Marquem l’albergínia a la paella fins que ha agafat color. Traiem l’oli amb un paper de cuina. Hi afegim un tall de gall dindi sobre cada tall d’albergínia.

Traiem els tomàquets del forn i els barregem amb el formatge. Enrotllem la barreja amb els talls d’albergínia i gall dindi. Els posem en un plat i per sobre els hi tirem oli amb alfàbrega picada per sobre.

Barregem una mica de formatge amb oli i alfàbrega i acabem d’adornar el plat.

Podeu compartir els vostres plats a les xarxes amb el hashtag #socdaqui i participareu en l’edició de la vostra recepta al següent número de la revista D’aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.