Construint i potenciant la comarca

La revista d’aquí va sortir el 2011 i des de llavors s’ha convertit en la revista gratuïta d’informació de lleure i cultura més llegida a la comarca.

Entre els seus continguts destaquen l’agenda cultural, les excursions, el patrimoni, les entrevistes i la guia de comerços i restaurants. Els seus continguts, la qualitat de l’edició i la tirada, diferencien i posicionen la revista d’aquí com la millor revista gratuïta de la comarca. S’edita a tot color i íntegrament en català.

Amb una tirada de 10.000 exemplars mensuals que es distribueixen en més de 600 punts, és la revista gratuïta mensual que arriba a més poblacions del Baix Montseny.

Compta amb una audiència mitjana de més de 30.000 lectors per edició i és el primer mitjà escollit per a informar-se de les opcions de lleure i cultura. L’aposta per la informació de proximitat i de qualitat, amb una imatge actual i acurada i la varietat de serveis comercials que inclou dins les seves pàgines, han consolidat la revista d’aquí com la revista de referència del Baix Montseny.

logo-nou-fons-transp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.