– Amanida freda de pasta –

Ingredients

  • 150 grams d’espirals de colors
  • 200 grams de pit de pollastre filetejat
  • 1 alvocat
  • 1 poma
  • 1 cogombre
  • 1 pastanaga
  • 4 pebrots en conserva
  • Un grapat de canonges
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Suc de llimona
  • Cúrcuma (opcional)
  • Pebre negra (opcional)

Recepta

Coem la pasta, l’escorrem, reguem amb aigua freda i la reservem.

Fregim el pit de pollastre, amb oli, i una mica de pebre i cúrcuma.

Pelem i tallem el cogombre i la pastanaga en petits cubs.

Escorrem els pebrots i els tallem en cubs.

Pelem i tallem l’alvocat i la poma en mitges llunes.

Tallem el pollastre en trossos.

Posem els canonges a la base d’una enciamera i hi afegim la resta d’ingredients.

Amanim amb oli, sal i llimona.

I ja ho tenim preparat!