Ingredients

  • Mig quilo de tonyina
  • 2 Bitxos vermells, sense llavors
  • 2 Cebollins
  • Ratlladura i suc de 2 Llimes
  • 1 Cullerada de llavors de coriandre
  • 2 Cullerades de salsa de peix
  • 2 Cullerades d’oli de sèsam
  • Oli per fregir
  • ¼ de cullerada de pebre negre
  • Sal
  • Les fulles de 2 branques de coriandre
  • Les fulles de 2 branques d’alfàbrega.

Recepta

Torrem en sec les llavors del coriandre en una paella a foc mitjà. Ho piquem en un morter. Ho barregem amb els bitxos, els cebollins i les cullerades de llavors de coriandre, salsa de peix i oli de sèsam. Ho reservem.

Escalfem una paella a foc alt i li posem oli per fregir. Salpebrem la tonyina. La segellem uns 40 segons per cada costat. Un cop tallada, la tonyina quedarà blanca per fora i vermella per dins.

Posem la tonyina en una fusta per tallar. La tallem en petits daus i la posem en la plata per servir-la.

Cobrim amb la salsa reservada i, finalment, posem les fulles de coriandre i alfàbrega per sobre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada