No hi ha agost sense setembre ni setembre sense agost.


La famosa depressió postvacacional i la motivació amb la qual comencem al setembre es retroalimenten, és a dir, una no seria possible sense l’altra. I és que, a la il·lustració d’agost parlàvem que hi ha qui treballava i ja pensava en les vacances (Portada Pantone blau), i en la revista de setembre es pot entendre que hi ha qui torna a treballar però pensant en les vacances.


Aquesta explicació de la il·lustració, per ara només té un 50% de veritat. Per analitzar-la al 100% hem de veure als dos nois, un mirant al passat, vuit de color i poc motivat i d’un altre ple de color i amb la predisposició de treballar.

És a dir, el color és l’energia i la motivació.
Encara que pugui semblar dura la tornada de les vacances, setembre és un mes revitalitzador per la motivació, només cal saber on i com trobem aquesta energia per posar-la al lloc on faci millor la seva funció, sigui en el camp personal o professional.


Per sort el número d’aquest més ens dona algunes eines per trobar l’energia i així saber com posar color al nostre setembre. (pag. 38)

Llegeix aquì la versió digial.