Els mitjans de comunicació locals van directes al públic més proper i voltants del seu comerç. El seu públic de venda són els seus veïns i gent propera a la seva població. Només ha de recordar que el seu negoci hi és i que els hi pot oferir en diferencia a les altres. D’aquesta manera la seva imatge serà posicionada per la qualitat, ofertes o servei que la publicitat mostri.

Tindre un posicionament local és imprescindible. La seva empresa no fa competència amb una de Barcelona però si amb veïnes i la del poble del costat. La visibilitat publicitària del seu negoci de forma local és tan important com que el negoci tingui rètol. La revista D’qí ajuda a aquest posicionament gràcies a les seccions especialitzades on s’ubica la publicitat, ja sigui dintre de la nostre agenda d’activitats com espectacles, música i dansa, nens, arts i tallers o acompanyant als articles de les seccions de redacció com, Excursió, salut i benestar, menjar, llar i interès. El públic acostuma a relacionar l’espai on s’aplica la publicitat com una mateixa filosofia.

Repartim en més de 500 locals comercials. A les poblacions Cànoves i Samalús, Cardedeu, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Hi ha diferents estratègies de publicitat. Una d’elles és fer campanyes puntuals amb insercions molt potents de mida i disseny, per tal de vendre ofertes o dates concretes. Per altra banda, Pot mantenir-se en una constant visualització per tal de generar una imatge de proximitat i confiança.

Si vol un pressupost personalitzat sense compromís, pot trucar-nos al 672432221 o enviar un mail demanant informació a comercial@daqui.cat.