Escorpí.

Tindràs molta més energia, optimisme i seguretat en tu mateix que a l’octubre. És un bon moment per prendre decisions i reorientar projectes o, fins I tot, per embarcar-se en nous.

Capricorn.

S’auguren excessos i impaciència en l’aspecte amorós. Busca l’equilibri i tot anirà bé. També tindràs molt de dinamisme en el cercle d’amistats i en l’àmbit laboral.  

Sagitari.

Tindràs encara més energia i optimisme, i molta seguretat en les coses que defens. Has de vigilar de no precipitar-te i buscar el suport de les amistats.

Gèminis.

Aquest mes pot ser especial per a les relacions personals. Hauràs de seguir la teva intuïció, perquè pots tenir situacions d’atracció i passió i d’altres amb ira i rebuig.

Balança.

Possible inestabilitat amorosa a partir del dia 6, amb possibles contactes en l’àmbit laboral. Et tornaràs més idealista. Estàs en un màxim financer.

Taure.

Si estàs en parella, sentiràs que estàs en la relació ideal. Si no tens parella, pots conèixer a algú molt llunyà de la teva vida quotidiana, amb forta atracció pels dos costats. 

Aquari.

Aquest mes comença a baixar la importància de la feina. Podràs dedicar-te a altres coses. Entres en un període de més vida social. La salut i l’energia aniran millorant en avançar el mes.  

Cranc.

Canvis positius a la feina, amb noves oportunitats laborals. Mira de no imposar el teu criteri i arriba a consensos. La teva salut és més forta que en mesos passats.

Lleó.

Segueix evitant les discussions amb la parella i les persones properes. Centra les relacions en el que realment importa. Tindràs moments d’estrès a la feina.

Peixos.

No facis cas a les opinions de tercers sobre les teves relacions, tant de parella com d’amistats. Vigila les teves finances i les despeses innecessàries.

Verge.

Molts canvis en el plànol interior que es veuran externament més endavant. La família i la casa són les teves prioritats aquest mes. Tranquil·litat a la feina.

Àries.

És un bon mes. Seguiràs tenint admiradors/res. S’aclariran els teus dubtes a les relacions personals. La feina i les finances t’aniran molt bé.

Tags:
Categories: HORÔSCOP