Escorpí.

Mes d’èxit professional i financer. Tot i això, algunes decisions poden avançar més lentament. A partir del dia 23 poden aparèixer problemes de salut i d’energia.

 

Capricorn.

Possible inici d’una nova relació important. S’auguren dies de sort en les relacions de parella i d’amistat. Poden aparèixer problemes menors de salut especialment a les dents.

 

Sagitari.

Bons moments per avançar en la intimitat de la relació de parella. Mantindràs l’equilibri en el teu grup social. Possibles canvis laborals et poden afectar la teva vida personal.

 

Gèminis.

Millora de l’ambient laboral. Recuperació progressiva de velles malalties i bona salut. Poden aparèixer qüestionaments sobre “el sentit de la vida”, és a dir, la feina, la parella…

 

Balança.

És el moment per canviar patrons que afecten les teves relacions amoroses. Avalua i aprofita les oportunitats laborals que sorgiran aquest mes.

 

Taure.

Aprofita i accepta el moment de canvi, tant en les teves relacions amoroses com en els grups d’amics. Vigila els conflictes en el món laboral, sobretot amb els teus caps.

 

Aquari.

Millora en les relacions personals. Tindràs millors resultats si segueixes el teu instint. Tindràs molta més paciència i et mostraràs més interessats en les persones.

 

Cranc.

És el mes per obtenir els resultats dels teus esforços passats. Tindràs carisma i atractiu. És un bon moment per reforçar relacions amoroses i d’amistat. El dia 3 tindràs una oportunitat especial.

 

Lleó.

Tindràs necessitat de llibertat i tindràs desitjos “sobtats”. Apareixeran novetats a la teva vida. A partir del dia 13 pots entrar en una etapa d’introspecció.

 

Peixos.

Nous projectes i ofertes en l’àmbit laboral. Possible aventura romàntica. A finals de mes s’obre un període per alliberar-se de temes del passat que dificulten la teva serenitat.

 

Verge.

Sorpreses positives i constructives en l’àmbit amorós. Si tens dificultats per saber què és el que has de fer, concentrat en els desitjos més profunds i deixa’t portar.

 

Àries.

S’auguren passions a començaments de mes, i pots caure en relacions una mica esbojarrades. Per altra banda tindràs la ment molt ben estructurada i aniràs “per feina”.

Categories: Uncategorized